Resnična izkušnja: Preprost način, s katerim je shujšala 17 kilogramov!

Vse življenje se je borila z odvečnimi kilogrami, dokler ni našla preproste rešitve, ki ji je spremenila življenje.

47- letna Melody Wells se je odločila, da na svojem blogu spregovori o borbi z odvečnimi kilogrami. Vse življenje je bila bolj debelušna, z leti pa so se odvečni kilogrami pričeli nabirati še hitreje. Kot je dejala, je vse življenje preizkušala razne diete, a nobena ni bila uspešna.

»Naravnost šokirana sem bila, ko sem nekoč stopila na tehtnico in je pokazala 94 kilogramov. Zjokala sem se in nisem vedela, kaj naj storim. Zdelo se mi je popolnoma brezupno,« je zapisala Melody. Dodala je, da je bil tisti trenutek velika prelomnica v njenem življenju. Odločila se je, da bo svoje življenje spremenila.

Gibanje

Nikoli se ni rada ukvarjala s telesno vadbo, vedno je sovražila razne skupinske vadbe in treninge. Ni marala raznih kardio vaj, vedno jih je opustila že po nekaj dneh vadbe.

»Bila sem prepričana, da lahko shujšam le z napornimi vajami, ki jih športnice delijo preko družbenih omrežij. A sem ugotovila, da to še zdaleč ni res. Pričela sem z vsakodnevno hojo in čas gibanja podaljševala,« je dejala.

Sladkor proč!

Melody je priznala, da je zelo sladkosneda, zato se je bilo najtežje upreti raznim slaščicam. A je to storila. Izogibala se je sladki hrani, beli moki in kruhu. Črtala je tudi razne nezdrave prigrizke in gazirane sokove.

»Pričela sem s pitje vode. Sprva se je bilo kar težko privaditi, a je šlo iz dneva v dan lažje. Danes brez težav popijem dovolj vode,« je pojasnila.

Prav tako pa je črtala večerje. Če je zvečer zelo lačna, pa poje navaden jogurt, umešano jajce, skuto ali kak drug beljakovinski prigrizek.

Danes ima 17 kilogramov manj in je zelo zadovoljna. »Bila sem prepričana, da lahko shujšam le s pomočjo zelo strogih diet, a ni res. Spremeniti je potrebno le način življenja, se gibati, prehranjevati zdravo in težav z odvečnimi kilogrami ni več,« je še zapisala.

Foto: Freepik.com