Žvrkljanje olja za razstrupljanje in samozdravljenje

Žvrkljanje olja je preprosta, neškodljiva in poceni, a zagotovo ena od najmočnejših oblik zdravljenja. Najbolj očiten rezultat so bolj zdravi zobje in usta. Zobje postanejo bolj beli, dlesni bolj rožnate in bolj zdravega videza, dih pa bolj svež. Že samo zaradi tega se žvrkljanje izplača. Izjemno je, da je koristi za zdravje še veliko več. Izboljša ali celo popolnoma pozdravi veliko zdravstvenih težav, vključno s tistimi, za katere medicinska znanost še ni našla zdravil. Žvrkljanje olja lahko pomaga pri skoraj vseh, tudi kroničnih boleznih.

Žvrkljanje olja iz telesa sesa viruse, bakterije in glivice; zdravi migreno, bronhitis, bolečine v zobeh, trombozo, ekceme, razjede, črevesne bolezni, bolezni srca in ledvic, encefalitis, paralizo, nespečnost, ženske bolezni, kronične bolezni krvi ter bolezni živcev, želodca, pljuč in jeter. Če bi redno čistili telo z žvrkljanjem olja, bi življenjsko dobo podaljšali na 140 ali 150 let.

Priporočena je uporaba hladno stiskanega sončničnega olja, vendar lahko uporabljate tudi druga rastlinska olja.

Žvrkljamo na tešče. Takoj ko vstanemo. V usta damo čajno žličko olja in ga žvrkljamo oziroma vlečemo med zobmi. Olja ne pogoltnemo, ampak ga po dvajsetih minutah izpljunemo. Ne v umivalnik, ampak v papirnato brisačo, saj izpljunek vsebuje mikroorganizme in biokemične ostanke. Brisačo vržemo v koš, usta večkrat speremo z vodo.

Knjiga Žvrkljanje olja, založba Ara.

Še več najdete tukaj.