Čudoviti cvetlični lončki, narejeni z ljubeznijo

Všeč vam bodo, vsak je nekaj posebnega in vsak lahko pripoveduje svojo zgodbo. Popestrili bodo vaše stanovanje, pa tudi balkon, teraso, okensko polico. Pravi modni hit so cvetlični lončki z in za dušo, ki nastajajo izpod umetniških rok Alenke.

»Prva dva lončka sva ustvarila s sinom za njuni babici. In takrat sem se odločila, da bom naredila še en lonček zase. Tako je nastala Iskra, moj prvi lonček. Med izdelavo sem razmišljala o tem, da bi še komu polepšala dan s takšnimi in podobnimi lončki,« pojasnjuje Alenka.

Ko je objavila fotografijo svojega prvega lončka na družbenem omrežju, je bil odziv zelo velik, kar jo je še spodbudilo, da prične ustvarjati.

Z lončki ustvarja zgodbo

Alenka je ustvarila družino lončkov in pravi, da so to lončki, ki iščejo nov dom. »Nastala je Lepotička, pa Poldi, nastala je tudi pisana Cvetka.«

Nastalo je šest modelčkov, seveda pa se Alenka tukaj ni ustavila, išče nove ideje, nastajajo novi lončki. Upošteva pa tudi želje in ideje svojih znancev, prijateljev. Potrudi se, da ustreže prav vsaki želji.

»S svojimi lončki želim polepšati vsakdan tudi drugim. Moji lončki so vsi nasmejani,« še pojasnjuje Alenka.

»Vsak lonček je narejen s srcem. Posvetim se mu, med izdelavo mislim na tisto osebo, kateri je namenjen. In mislim, da prav vsak lonček pride v pravi dom. Vsak lonček ima prav poseben čar v očeh,« še pove.

Izpod Alenkinih rok je nastalo že več kot sto lončkov, ki lepšajo domove mnogih, kar jo zelo veseli.

Lončki z in za dušo izžarevajo prav posebno energijo. Nič čudnega, tudi pogovor z Alenko je bil topel, pozitiven in sončen. In prav nič drugačni niso njeni čudoviti lončki.

Pokličite jo na telefonsko številko: 040889598 ali pa ji pišite na elektronski naslov: [email protected], vesela vas bo!

Foto: Lončki z in za dušo