Sašo Avsenik razkril: To je novi pevec!

Vse glasnejša so bila namigovanja, da Ansambla Saša Avsenika ni več, a zgodilo se je ravno nasprotno. Pridružil se jim je znan obraz in postal novi pevec.

Sašo Avsenik je svoje številne oboževalce razveselil z objavo, v kateri jim je razkril, da se je Ansamblu Saša Avsenika pridružil nov pevec, znani obraz Luka Sešek. Slednjega smo mnogi spoznali v priljubljenem resničnostnem šovu Znan obraz ima svoj glas.

V zadnjem obdobju je bilo kar nekaj namigovanj in vprašanj ali Ansambel Saša Avsenika še deluje ali je mogoče tudi nas »odnesel” kulturni molk, ki je nastal zaradi aktualne epidemije.
A prav nasprotno. V ansamblu smo namreč obdobje ne-nastopanja izkoristili za odmik od medijskih obveznosti, za ustvarjanje novih skladb in za snovanje turneje po Slovenije ob 30. obletnici njene samostojnosti.
Poleg tega, pa vam danes predstavljamo tudi našega novega člana ansambla. Na glavnem vokalu se skupini pridružuje Luka Sešek, slovenski javnosti bolje poznan kot pop pevec, igralec in zmagovalec ene izmed sezon showa Znan obraz ima svoj glas.
Upamo in želimo si, da bo tudi vas, naša draga publika, prevelo tako navdušenje in občutenje ob poslušanju Lukovih intrpretacij Avsenikovih pesmi, kot je nas na naših skupnih vajah. Že kmalu boste lahko slišali našo novo pesem, Zdaj objemi me spet,
” je zapisal Sašo Avsenik. Komaj čakamo, da jih slišimo!

Foto: Facebook