Orgazem, najboljša stvar v življenju? Oh, kje pa!

Presenečeni boste, na katerem mestu je šele in kaj vse ga je prehitelo …

Orgazem je v medijih dobil naziv vrhunca vseh vrhuncev v življenju. Ampak, nekateri pa trdijo, da ni ravno tako. Ženske naj bi na prvo mesto postavljale povsem druge stvari.

Mnoge ženske menijo, da orgazem nikakor ni vrhunec njihovega življenja, ampak so stvari, ki jim pomenijo mnogo več. Znanstvenica Yvonne K. Fulbright je naredila o tem raziskavo in ugotovila, da je pri ženska na prvem mestu nekaj povsem drugega. To je smeh. Če imate nekoga, ki vas stalno spravlja v smeh, vas osvobaja stresa in polepša vaš vsakdanjik, je to vredno veliko več. Mnoge ženske menijo, da je to vredno več od orgazma.

Tudi naslednja stvar je prehitela famozni orgazem. To je objem. Mnoge ženske menijo, da ni lepše stvari na svetu, kot je to, ko te objame lastni otrok.

In še ena, morda nekoliko nenavadna stvar je prehitela orgazem. Mnogim pomeni ogromno to, da se sredi noči prebudijo, obrnejo na drugo stran in lahko takoj zaspijo naprej. Nekaterim bolj polepša dan to, da se lahko napijejo vode, ko so zelo žejni, ali pa po napornem dnevu skočijo v pomirjajočo kopel.

Nekatere ženske osreči tudi nepričakovani znesek denarja, ki se znajde na njihovem računu in pa občutek, ko objemajo partnerjevo golo telo.

Polno stvari je v življenju vsake ženske. Polno stvari, ki bi jih postavile na prvo mesto, a kljub temu tudi orgazma ni za zanemariti.

Foto: pexels.com