Nasvet: Maska za obraz, ki vas bo v hipu navdušila

Že po prvem nanosu boste opazili, kako čista, gladka in sijoča je vaša koža!

Maska za obraz, ki jo lahko na enostaven način naredite doma sami, je ena najboljših stvari, kar jih lahko nanesete na svoj obraz. Poskusite in prepričajte se sami!

Izkušnje tistih, ki so masko preizkusili govorijo, da je njeno delovanje neverjetno. Očisti pore, navlaži kožo in jo naredi bolj mehko.

Ker je potrebno masko segreti v mikrovalovni pečici (ali v navadni pečici) in jo nanesti na obraz, ko je še zelo vroča, bodite previdni! Najprej delček maske nanesite na del kože, da se prepričate, da ni prevroča. V nasprotnem se lahko opečete! In še eno opozorilo: Ne smete je nanašati na obrvi.

Za masko potrebujete žličko želatine v prahu, 1 do 2 žlici mleka in nekaj kapljiv naravnega eteričnega olja. Vse skupaj zmešate v skodelici.

Preden masko nanesete na obraz, ga dobro očistite. Nato masko, ki ste jo pripravili pogrejte v mikrovalovni pečici za nekaj sekund. Če je nimate, jo lahko segrejete v navadni pečici. Bodite pozorni, da uporabite skodelico, ki se lahko segreva!

Izkušnje tistih, ki so masko preizkusili govorijo, da je njeno delovanje neverjetno.

Ko bo zmes segreta, bo postala gladka in gosta. Ko se prepričate, da ni prevroča, jo previdno nanesite na obraz in pustite delovati 30 minut. Občutek bo malce neugoden, sploh, če boste masko nanašali prvič, toda ne smete je sprati s toplo vodo, odluščite jo iz obraza. Brez skrbi, popolnoma enostavno je.

Vaša koža bo čista, gladka in mehka!

Foto: freepik.com