Human hands open palm up worship. Eucharist Therapy Bless God Helping Repent Catholic Easter Lent Mind Pray. Christian Religion concept background. fighting and victory for god

Imate neprijeten spomin? Lahko ga izbrišete

Tako enostavno se sliši! Če imate neprijetne spomine iz preteklosti in jih želite pozabiti, je to sedaj mogoče. Želite izvedeti, kako? Preberite v prispevku!

Nizozemski strokovnjaki so iznašli način, kako s pomočjo elektrošokov izbrisati nezaželene spomine iz preteklosti.  Če ste pripravljeni sprejeti nekaj elektrike, lahko enostavno izbrišete vse slabe spomine, trdijo znanstveniki.

Skupina prostovoljcev je najprej teden dni gledala fotografije iz preteklosti, ki so jih povezovale z nesrečnimi pripetljaji. Nato so jim strokovnjaki s pomočjo nadzorovanih elektrošokov te nesrečne spomine izbrisali.

Strokovnjaki so potrdili, da je študija zelo uspešna in seveda tudi popolnoma varna za zdravje. Pri vseh prostovoljcih so ob koncu študije zabeležili pozitivne rezultate, slabih spominov ni bilo več.

Po njihovih besedah bi lahko s takšnim načinom uspešno zdravili depresijo in ostale psihične bolezni ter tudi razne odvisnosti od drog in podobnega.

Foto: freepik.com