Resnice o zadnjici, ki jih še ne poznate

Od vseh komplimentov, ki ji ženske rade slišijo, imajo najraje tega, da imajo lepo in seksi zadnjico. V prispevku preberite, kako pomembno vlogo igra zadnjica in kaj vse morate o njej vedeti!

Komplimenti o zadnjici

Ženske imajo rade komplimente. Le kdo jih nima! Raziskava, ki so jo naredili v tujem mediju The Men’s Health and Women’s Health, pa je pokazala, da imajo ženske še najraje, če kdo pohvali njihovo zadnjico.

Večja je bolj zdrava

Še ena dobra novica za vse tiste, ki imajo veliko zadnjico. Mastno tkivo na vaši zadnjici in bedrih je bolj zdravo, od tistega, ki je na trebuhu. Če imate to srečo, da se vam maščobne blazinice obesijo na zadnjico in ne na trebuh, vedite, da je to bolj zdravo za vas!

Mišice na zadnjici

V naši zadnjici se nahaja največja in najmočnejša skupina mišic. To pomeni, da lahko svojo zadnjico lepo oblikujete. Ampak, za to ne bo dovolj le, da na njej sedite, ampak, da se začnete ukvarjati s športom.

Moški je ne gledajo prav pogosto

Raziskava, ki so jo opravili v veliki Britaniji je pokazala, da moški ne gledajo pogosto ženske zadnjice. Ta je namreč pristala šele na osmem mestu. Na prvem mestu so ženske oči.

Lepotne operacije

Ameriška raziskava je pokazala, da v enem letu skoraj 2700 žensk obišče plastičnega kirurga, ki ji operira zadnjico. Več kot 700 žensk si vsako leto z operacijo vstavi umetne vsadke v svojo zadnjico.

Foto: Shutterstock