Lemonade. Refreshing drink on the table

28-dnevni izziv z limono, ki vas bo v hipu navdušil

Pridružite se izredno učinkovitemu preizkusi in naredite tudi sami štiri tedenski izziv z limonovim sokom. Nad rezultati boste več kot navdušeni. Preverite, kako pozitivno vpliva na telo …

Znana ameriška zagovornica zdravega življenja Danette May je objavila posnetek na You Tubu, v katerem poziva vse, naj se ji pridružijo pri limonovem izzivu. S to vrsto kure, ki traja 28 dni, lahko bistveno spremenite svoje zdravje in počutje.

Limona je alkalno živilo in je tako močna, da lahko temeljito odstrani strupene toksine iz telesa. Če se boste držali navodil, lahko s tem načinom temeljito očistite svoje telo vseh strupov in zaćživite bolj zdravo.

Poleg tega vam lahko voda z limono pomaga tudi shujšati, saj čisti jetra, ki so zadolžena za topljenje odvečnih maščob. S tem pa boste pospešili tudi metabolizem, odvečna voda se ne bo več zadrževala v vašem telesu, izboljšalo se bo vaše zdravje in počutje.

Že po nekaj dneh rednega pitja pa boste občutili veliko več energije, ki bo trajala tekom celega dne.

Vse, kar morate narediti je, da v kozarec vode iztisnete sok polovice limone in na tešče popijete vsako jutro. To naj bo prva stvar, ki jo naredite, ko vstanete, šele nato opravite vsa jutranja opravila. Voda, ki jo pijete, ne sme biti mrzla, lahko je topla ali vsaj sobne temperature.

Poizkusite sami in se prepričajte!

Posnetek je v angleškem jeziku. Vir: You Tube.

Foto: freepik.com