Studio shot of elegant woman's hands holding banana while peeling it and going to bite, having healthy breakfast while being isolated over pink background

Neverjetni rezultat: Pojejte banano in popijte mlačno vodo

Če boste pili mlačno vodo z banano, se bo zgodilo neverjetno …

Kako na naše telo vpliva mlačna voda, v katero zamešate zmečkano banano? Preverite v prispevku in preizkusite sami!

Recept prihaja iz Japonske in naj bi bil tako učinkovit, da enkrat hitreje stopi vso odvečno maščobo ter vam pomaga, da hitro pridobite nazaj svojo zdravo telesno težo.

Banana je zelo zdravilna, pomaga urejati prebavo, odlična je za zajtrk, napolni telo z energijo. Voda pa prav tako. Ureja prebavo, topi maščobe, zdravi celo telo. Ta recept pa pospeši metabolizem.

Zjutraj, ko vstanete, popijte dva kozarca mlačne vode. Pol ure kasneje pojejte dve banani, čez pa popijte kozarec mlačne vode. S tem boste svoje telo pripravili, da bo pričelo delovati veliko hitreje. Pospešili boste metabolizem, maščobne obloge se bodo pričele topiti. In to je vse.

Seveda pa pazite tudi pri drugih obrokih, da bodo sestavljeni iz čim bolj zdrave hrane. Pijte veliko vode tudi čez dan. Zadnji obrok imejte najkasneje dve uri pred spanjem. Ko se odpravite v posteljo, popijte kozarec vode, vanj lahko zamešate tudi žličko medu.

Če se boste teh pravil držali, boste že o nekaj tednih občutili veliko razliko!

Banana pomaga pri hujšanju.

Foto: freepik.com