Dieta, ki brez lakote takoj stopi odvečne kilograme!

Niti to ni dieta, je način prehranjevanja, ki pomaga pri pridobivanju mišične mase in zelo hitro topi odvečno maščobo. S tem načinom lahko shujšate tudi do 30 kilogramov!

Način prehranjevanja, ki vsebuje jajca, je zdrav, pomaga topiti maščobo in gradi mišice. Poleg jajc se priporoča tudi pusto belo meso, ribe, zelenjava, sadje, zeliščni čaji, voda.

S takšnim načinom prehranjevanja poskušamo čim bolj zmanjšati vnos ogljikovih hidratov, ki so krivec za debelost, poleg tega pa lahko zakisajo naše telo. Iz jedilnika zato črtamo kruh, belo moko, sladkor, testenine, riž.

V treh mesecih lahko s takšni dieto izgubite tudi do trideset odvečnih kilogramov, piše haber.ba. vsekakor pa je prav, če bi se radi znebili velikega števila kilogramov, da se prej o tem posvetujete s svojim zdravnikom.

Kokošja jajca so zdrava, pripravljate si jih lahko na različne načine, dodajate zelenjavo. Pomembno pa je, da jih jeste brez kruha.

Primer jedilnika

S pravimi živili bo hujšanje enostavno.

Zajtrk: dva trdo kuhana jajca, kozarec sveže stisnjenega grenivkinega soka, nekaj mandljev.

Kosilo: popečeno piščančje meso, zelena solata z limono.

Večerja: omleta iz dveh jajc s čebulo, paradižnikom in papriko.

S takšnim načinom prehranjevanja, ki zajema sadje, zelenjavo, jajca in meso, boste hitro izboljšali svoje počutje in se znebili odvečnih kilogramov.

Foto: Shutterstock