Japonska metoda, ki ekspresno topi maščobo na trebuhu

V samo nekaj tednih lahko izgubite več kot 10 kilogramov!

Za izvajanje te močne metode, ki je obnorela svet, potrebujete le dve minuti dnevno!

Ta japonska metoda temelji na dihanju. Da, prav ste prebrali. S pomočjo te močne dihalne tehnike lahko zravnate svoj trebuh.

Vsaj tako trdi japonski igralec Miki Ryosuke, ki potrjuje, da je s pomočjo te enostavne tehnike v samo nekaj tednih shujšal 13 kilogramov.

Najbolj zanimivo pa je, da s to metodo sprva ni pričel zato, da bi izgubil odvečne kilograme. Zdravnik mu jo je priporočil zato, ker je imel težave z bolečim križem in hrbtenico. Vaje so pripomogle, da ga križ ni več bolel, istočasno pa je pričel izgubljati še odvečne kilograme.

Dihalna tehnika je resnično zelo uspešna in zdravilna. Celo telo napolni s kisikom, prekrvavi organe, pospeši krvni obtok. Z njo boste pregnali tudi utrujenost. Če imate težave z bolečim križem ali hrbtenico, bodo te izzvenele. Vaš trebuh se bo zravnal, odvečni kilogrami bodo izginili.

Dihalno tehniko pa morate redno izvajati vsak dan po dve minuti. Vaja je enostavna: v treh sekundah vdihnite zrak skozi nos. Vdihnite od grla do trebuha, za sekundo zadržite, nato pa v sedmih sekundah zrak izdihajte iz trebuha pa vse do grla. Pri tem naj delujejo tudi vaše trebušne mišice. Ko boste zrak vdihnili, razširite pljuča in trebuh. Ko zrak izdihnete, potegnite trebuh noter.

Foto: Shutterstock