Jan Plestenjak in Marjetka Vovk iskreno o odnosih

Priljubljena slovenska pevca sta spregovorila o tem, kaj čutita drug do drugega in pozvala tudi vse svoje oboževalce …

Odkar sta skupaj zapela čudovito pesem V naju še verjamem, sta Jan Plestenjak in Marjetka Vovk še bolj priljubljena in mnogi se sprašujemo, zakaj je nista že prej, saj sta skupaj čudovita.

Oglasila sta se preko družbenih omrežij, iskreno spregovorila o svojem prijateljstvu, pa tudi pozvala svoje oboževalce, naj sodelujejo v lepi nagradni igri.

Midva z Jan Plestenjak verjameva drug v drugega, verjameva da imava prekrasno pesem in v to, da se je med nama stkala prelepa prijateljska in glasbena vez. Zdaj pa naju zanima, kdo je tista oseba v katero TI verjameš, na katero lahko vedno računaš? Na svoj FB zid prilepi sliko osebe, v katero verjameš, obvezno dodaj #vnajuseverjamem in dodaj še link s pemijo V NAJU ŠE VERJAMEM. Midva bova vaše objave spremljala in med vsemi z odprtimi FB profili izžrebala tebe in tistega, v katerega verjameš! Na koncu prideva na prekrasno slovensko obalo z vama na kavico, da preživimo skupaj lepo popoldne. Ne pozabi dodati #vnajuseverjamem da vas lahko najdeva,” sta zapisala.

Hitro, hitro, sodelujte!

Foto: Facebook