Kmetija: Stanka ostro obsodila to podlo dejanje tekmovalcev in povedala pravo resnico

Brez dlake na jeziku je povedala, kaj si misli in takšna dejanja ostro obsodila. Preberite, kakšna je resnica Stanke Tokić.

Čeprav je bila v šovu Kmetija le kratek čas, se je Stanka usidrala v srca mnogih. Je poštena, pridna in preudarna ženska, v življenju je doživela že marsikaj. morda jo tudi zato krivice tako zelo bolijo.

Kot je pojasnila, je v stikih ostala le z Mario in Janom. Pravi, da so triperesna deteljica. Kaj pa meni o ostalih tekmovalcih?

Stanka pravi, da je s težkim srcem spremljala dogajanje v oddajah, potem ko se je Maria po boju v areni z njo vrnila na posestvo. Za portal 24ur.com je komentirala obnašanje tekmovalcev, ko je pred bojem z Romano prebrala svoje zelo osebno pismo: “Zelo težko je bilo gledati, koliko žalosti je bilo v njej, ko je prebrala pismo. Žal nihče ni pristopil in se opravičil, le glave so povesili. Vse to je sramota za celo državo. Počutim se krivo, ker sem jo s klobukom predala krvoločnim zverinam … Nisem pričakovala, da bodo tako brezčutni in brez vsakršnega spoštovanja do ljudi.

Celoten prispevek si lahko preberete tukaj.

Foto: POP TV