Jan Knez sedaj zapisal te ostre besede na družbeno omrežje. Ste šokirani?

Povedal je svojo resnico in razkril vse …

Jan Knez je svojo izkušnjo v šovu Kmetija delil med svoje prijatelje in sledilce, ki jih ima na družbenih omrežjih. Tako kot smo vajeni, je povedal točno to, kar si misli in besed ni olepševal. Njegov zapis objavljamo spodaj.

“Ko sem se pozdravil v odhodu v Areno,sem že vedel,da so mnogi ti obrazi izdajalski hinavski in neiskreni!Nič čudnega o vseh teh izdajah,katere prihajajo sedaj na plan.Nikoli ne bom pa tega toleriral in tega opravičeval.

Nasploh, pa ne tistim osebam,katere so mi zrle v oči in prisegle,da me ne izdajo…zaupal sem in zaupanje je trajalo le 8 dni!

Tudi,če sem bil pa vseeno malce naiven pri 56 letih…?bi rad verjel ljudem…a ta izkušnja,mi je dala visoko šolo,čeprav še nikoli zame ni prepozno.Odslej bo zaupanje vsaj pri meni težje.

Ne ,ne oproščam temu.In takšnih ljudi ne želim več srečati v življenju,tako sem odločen jaz.

TO SEM PAČ JAZ in za svojo besedo bom ostal.

Vsem tem ljudem,ki sem jih bil deležen v tej zgodbi pa dvomim,da jim bo z svojo predstavitvijo v tej zgodbi življenje v bodoče pisano na kožo!Večina so mladi ,vsi ti brez zaposlitve in kdo bi sploh takšnih primerkov želel ob sebi,na delu ,v firmi med kolegi???

Kmetija šov,pa bi lahko bil tudi prijazen šov in ne sama hinavščina z produkcijo na čelu.Sramota in ne ponos KMETIJAM!!!

Lahko bi se imenoval;;KMETIJA;; SHOW ZLOBE- HINAVCEV!

In tam resnično jaz ne bi imel kaj iskat.

Mnogi tukaj, pa sem vase močno prepričan,da bi bili v realnem življenju tudi sposobni ubijati za denar.Žal

Tega se jaz ne grem in v takšnem scenariju se nikoli več ne želim videti.

Jan”

Kakšno pa je vaše mnenje? Ima Jan prav?

Foto: POP TV