To kar je znana slovenska vplivnica zapisala, vas bo popolnoma raznežilo. Kapo dol za tako lepe besede …

Spletna vplivnica Teja Jugovic je tokrat presenetila z zares čustvenim zapisom, ki ga je namenila tako svojima otrokoma kot tudi svojim staršem. Nas je navdušila.

Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamasitaa, večkrat pove, da ima svoja otroka brezpogojno rada in tudi zato jo imamo radi. Tokrat pa je presenetila s tako lepim zapisom, da ga boste prebrali večkrat!

»Moje poslanstvo, moj namen je skrbeti za vajino srečo. Po tatijevo vaju preveč razvajam (lupljenje mandarin, medvedki sendviči itd.). Jst pa pravim, da vaju pocrkljam, kot so crkljali mene. Vse premalokrat se zavem, kakšno srečo sem imela, da sem se rodila mojima staršema. Da sta me oblikovala v tako osebo in da lahko to prenašam naprej. Naučila sta me sprejemati samo sebe in empatije do sočloveka. Kljub temu, da sem dobila grozdje brez pešk in obrane perutničke vem kaj je prav in kaj ne. Starša spoštujem iz dna srca in samo upam lahko, da bosta moja otroka rasla gor s tako močno ljubeznijo do mene kot jo jaz čutim do moje mamice in očija. je zapisala in požela številne všečke.

Zares lepo, kajne?

Foto: Facebook