Relax Woman jumping sea on the beach Sunset silhouette,Happy Vacation Holiday Concept.

To je recept, ki vas bo prepričal takoj! Preberite, kako učinkovito vpliva na zdravje

Kaj se zgodi, če redno čistimo črevesje?

Ali veste, da se v črevesju odlagajo strupeni toksini, paraziti? Ali veste, da mnogo bolezni izvira prav iz črevesja? Kako in zakaj ga čistiti dvakrat letno?

Strokovnjaki svetujejo, da čistimo svoj organizem vsakih šest mesecev. S tem se rešimo številnih strupenih toksinov, ki se naberejo in lahko privedejo do raznih bolezni.

Pogosti prehladi, infekcije, utrujenost, zaspanost, dekoncentracija, vse to so dokazi, da je v vašem telesu mnogo toksinov, strupenih bakterij in ostalih škodljivih snovi.

S tem zelo preprostim in starim ruskim receptom pa lahko to spremenite. Očistite svoje telo. Potrebujete le ajdovo moko in kefir.

Mnogi kefir imenujejo tudi eliksir zdravja in mladosti, ajdova moka pa je znana po tem, da krepi organizem, pomlajuje krvne žile, prežene utrujenost, spodbuja kroženje krvi in pomaga pri odvajanju vode.

Zmešajte 180 ml kefirja z eno žličko ajdove moke. Zmes pustite preko noči v hladilniku. Zjutraj jo postavite na sobno temperaturo, počakajte nekaj minut, da se nekoliko ogreje, nato pa spet dobro premešajte. Če želite, lahko dodate tudi žlico medu. Nato pojejte na tešče in še tri ure po obroku ne zaužijte ničesar. Nato jejte kot običajno. Ta postopek ponavljajte dva tedna vsakih šest mesecev.

Foto: freepik.com