To je močan recept, ki takoj očisti jetra in uniči rakave celice

Živilo, ki so ga poznali že nekoč in uporabljali za zdravljenje črevesja, bolezni srca in ožilja, lajšanje bolečin in krepitev odpornosti telesa, se uporablja tudi dan danes. Znano je, da temeljito očisti jetra in uniči celo raka.

Ingver je gomolj, ki ne sme manjkati v nobenem domu, sploh pa ne v zimskem času. Vsebuje mnogo zdravilnega, vitamine, minerale, deluje proti bakterijam, proti vnetjem, proti parazitom. Če ga pripravljate v toplem napitku, lahko z njim premagate gripo hitreje kot s katerim koli drugim zdravilom.

Ingver je že dolgo znan kot živilo, ki lajša bolečine, zdravi prehlade, vneto grlo, pomaga pri gripi, z njim hitro pozdravimo in odpravimo razne viruse, zmanjšamo možnost za nastanek infarkta, saj krepi srce, spodbuja prekrvavitev, bori se proti infekcijam in z močnimi antioksidanti krepi organizem.

Če boste pripravili ingver po temu močnemu receptu, pa boste še temeljito očistili in okrepili jetra ter preprečili razvoj raka.

Potrebujete med, kokosovo mleko, četrt žličke mlete kurkume, četrt žličke mletega ingverja ali ena čajna žlička sveže naribanega, skodelico vode.

Prelijte ingver in kurkumo z vrelo vodo in pokrite. Pustite deset minut, ko se nekoliko ohladi, precedite, dodajte kokosovo mleko in med po okusu. Premešajte in popijte tak napitek enkrat na dan, kadar koli tekom dneva.

Foto: Shutterstock