Neverjetno močan: Z njim si boste takoj izboljšali vid!

S tem zelo močnim receptom lahko okrepite in izboljšate svoj vid. Sestavljen je iz močnih živil, ki naredijo čudeže!

Na kliniki za očesne bolezni v Rusiji, je zelo znan recept zdravnika, oftalmologa in kirurga Vladimira Petrovič Filatova, ki je svojim pacientom svetoval, da poleg rednih zdravil za oči, jemljejo tudi pripravek iz naravnih sestavin. S tem receptom lahko okrepite in izboljšate vid.

Potrebujete 100 gramov soka aloe vere, 500 gramov mletih orehov, 300 gramov medu in sok štirih limon.

Najprej pripravite sok iz aloe vere (lahko pa tudi kupite že pripravljenega). Porežite večje liste rastline, zadnji trije list in vrh rastline morajo biti nedotaknjeni, da raste naprej. Nato liste, ki ste jih odrezali operite, olupite, narežite in pretlačite, da dobite sok. Precedite ga skozi gazo.

Še več soka boste dobili, če boste liste porezali in jih nato pustili v hladilniku 12 dni. Rastlina, ki jo uporabljate ne smet biti mlajša od treh let.

Ko dobite sok aloe vere, ga zmešajte z ostalimi sestavinami. Takšno mešanico nadevajte v kozarec in jejte po trikrat na dan, pol ure pred obrokom po eno žlico. Mešanico jejte vse dokler se vid ne izboljša. Poleg tega pa boste s tem zdravim receptom okrepili tudi celo telo. Recept hitro dvigne imunsko odpornost, izboljša zdravje in počutje.

Preden se lotite priprave tega recepta, se posvetujte s svojim zdravnikom. Sploh, če imate zdravila za ledvice, mehur, hemoroide …

Foto: Shutterstock