Produkcija Kmetije grdo pretentala dvojčka

Jan in Tilen česa takega od ustvarjalcev šova nista pričakovala. Trik produkcije je privedel do tega, da je Jan povsem izgubil nadzor nad seboj.

Jan in Tilen sta prejela navodila za predajo naloge novi črni ovci, Poloni Kranjc. A v resnici so strici iz ozadja poskrbeli za preobrat, Polona je nalogo že imela v rokah, tarča pa sta bila nihče drug kot nič hudega sluteča dvojčka.

Polona je namreč kot črna ovca še pred prihodom bratov Klobasa prejela pismo, v katerem so ji strici iz ozadja predali skrivno nalogo. Kot so ji naročili, je zaigrala, da ne razume navodil, ki sta ji jih sprva zelo potrpežljivo pojasnjevala fanta. Slednja sta od nje želela sabotiranje kosila na posestvu, Polonina naloga pa je bila, da glasnika stricev iz ozadja spravi ob živce. Kot smo lahko videli v oddaji, ji je slednje uspelo, Jan je namreč po dolgem času le izgubil živce, tako da se je klepet zaključil s hudim prepirom, ki ga v celoti raje niso pokazali v oddaji.

»Ko sem videl pismo, sem si mislil o, še glasnika sta nasedla stricem iz ozadja! Tega res nisva pričakovala, nenazadnje imaš kot glasnik več stikov s strici iz ozadja kot pa sami tekmovalci. In res mi na kraj pameti ni prišlo, da bi produkcija, oz. strici iz ozadja dejansko lahko svoje glasnike okoli prinesli, tako kot so oni naju. Zato res nisem posumil, da Polona igra,« je za portal njena.si povedal Jan.

Foto: POP TV