Foto: Instagram

Julija Adlešič temna zvezda resničnostne kriminalke?

Lepa in skrivnostna ženska z zgodbo, ki požene kri po žilah. Julija Adlešič je material za knjižno in filmsko uspešnico, s katero bi lahko obogatela …

Julija Adlešič je mlada ženska, ki jo tudi prek meja poznajo po odmevni aferi odrezana roka. Čedna svetlolaska s svojo podobo in bizarno zgodbo na težko opisljiv način privlači tudi nekoliko manj radovedni del družbe. Vesti o Juliji so namreč sprejete z vrtoglavim zanimanjem, ki nemara botruje zlasti človeški naklonjenosti do resničnih zgodb, ki drastično presegajo meje sprejemljivega.

Foto: Ana Kovač

Ker v glavni vlogi nastopa mlado dekle, ki bi jo na podlagi videza zlahka umestili na modno pisto, so tako nekateri v njej že prepoznali material za uspešnico. Na priljubljenem forumu med.over.net je namreč neznanka Juliji namenila sporočilo, v kateri ji je svetovala, kako bi ji lahko nesrečna roka kljub razpletu prinesla bogastvo. Svetlolaski je namreč predlagala, naj proda zgodbo in izda knjigo z vsemi srh vzbujajočimi podrobnostmi in najbolj osebnimi mislimi, ki lahko ustvarijo resničnostno kriminalko z zagotovljenim rekordom prodaje.

Foto: Instagram