Carmen Osovnikar boste lahko gledali celo leto

Vražje dame se s sobotnim večerom poslavljajo iz televizijskih ekranov, po zaslugi Carmen Osovnikar, pa si boste lahko že kmalu zagotovili pogled na njihovo zapeljivo podobo.

Ste spremljali šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki je gledalcem in gledalkam odstrl življenja sedmih uspešnih in samozavestnih dam? Slednje so kameram dovolile vpogled v njihov način življenja, pokukali pa smo tudi v njihovo zasebnost. Vedno odločne in nikoli zadržane so upravičile svoj naziv vražjih dam in zakuhale tudi kakšen prepirček in s kakšno izjavo poskrbele za dvig obrvi.

A čeprav bodo vražje dame nocoj gledalcem pomahale v slovo, si vseeno lahko priskrbite njihovo družbo v prihajajočem letu. Carmen Osovnikar se je namreč domislila izdelave vražjega koledarja, kjer akterke šova pozirajo v družbi štirinožcev.

Dobrodelna nota in zabavni zapleti

Pobudo za dobrodelni koledar je dala Carmen, za skladna oblačila za vsako damo je poskrbela Gordana Grandošek Whiddon, za vodenje projekta pa Andreja Medvedič. Na fotografijah so prav vse dame, poleg omenjenih torej še Pika Zrim, Katarina Benček, Nika Čukur in Špela Kastelic, vsaka pa je morala na fotografiranju sodelovati s pasjimi modeli, kar je poskrbelo tudi za nekaj zabavnih zapletov. 

Foto: Ana, Planet TV