Končno recept, ki zares takoj zravna trebuh in stopi odvečne kilograme! Obnorel je svet

V prispevku boste našli recept za napitek, ki je obnorel ves svet. Tisti, ki so ga preizkusili, trdijo, da zares deluje, da zelo hitro topi odvečno maščobo in krepi imunsko odpornost.

Zeleni napitki so že nekaj let pravi hit po vsem svetu. Zelenčke svetujejo tudi naši strokovnjaki za prehrano. Zelena zelenjava pomaga našemu organizmu, da se maščobe hitreje topijo, zelo je zdravilna, ščiti pred mnogimi hudimi boleznimi, tudi pred rakom in krepi imunski sistem. Poleg tega lahko z rednim pitjem uravnate holesterol, krvni tlak, okrepite srce, pospešite metabolizem in okrepite črevesje. Polno pozitivnega prinaša en kozarec zelenega soka!

Četudi ste skeptični, da bo imela surova zelena zelenjava neprijeten okus v sokovih, boste pri prvem požirku na to pozabili. Okus je odličen, zares pa napolni telo z energijo, ki jo potrebujemo za ves dan. Imeli boste voljo in motivacijo, zase boste naredili nekaj dobrega, odvečni kilogrami bodo kopneli.

Najbolj znan recept za zeleni napitek je: pet večjih surovih listov zelja, ena limona, eno jabolko, nekaj centimetrov korena ingverja in nekaj listov sveže mete.

Vse sestavine očistite, limono in ingver olupite in dajte v mešalnik. Dodajte še 120 ml hladne vode in zmešajte.

Takšen napitek lahko popijete kadar koli tekom dneva, največjo moč pa bo imel, če ga popijete na tešče oziroma ga imate za prvi obrok. Prej lahko pijete le vodo. Pijte ga redno in sami se boste prepričali, da zares deluje!

Foto: Shutterstock