Kaj si Sentya v resnici misli o Davidu?

David je v šovu Ljubezen po domače pokazal, da lahko tedaj, ko ga kdo izzove, pošteno znori. Kako se je ob njem v resnici počutila mirna in preudarna Sentya?

David Krulčič s tiho in zadržano Vanjo ter mirno Sentyo ni imel nobenih težav, vseskozi so se lepo razumeli, nič jih ni pahnilo iz ravnovesja. Druga zgodba pa se je odvila v njegovem odnosu z Manjo, ki je zelo temperamentna ženska, ki pogumno uveljavlja svojo voljo in rada dominantno izraža svoje stališče. Akterja šova sta si namreč po temperamentu nekoliko podobna, zato je med njima izbruhnil tako velik konflikt, da je Manja zapustila šov.

Foto: POP TV

Sentya se ob spremljanju dogajanja ni počutila najbolje, a ker je po naravi zelo razumevajoča, se skuša vedno poglobiti in dojeti iz česa izvirajo določena ravnanja in kaj nam hkrati sporočajo.

»Davida sprejemam takšnega kot je. Nekatere življenjske zgodbe ima zelo podobne mojim, zaradi česar sem se lahko na trenutke poistovetila z njim in razumela, zakaj tako ravna. V prvi vrsti mi je pomembno, da ni slab človek, v resnici je zelo srčen, je pa res, da če ga kdo izzove, pa se ne pusti in lahko izbruhne,« je Sentya razložila za njena.si.

Foto: POP TV