Neznani bogataš želel kupiti vilo Jana Plestenjaka

Obmorska vila z rajsko okolico je kot kaže zelo mamljiva. A glasbenik se ne da,  milijoni ga ne privlačijo tako zelo, da bi se odpovedal raju na zemlji.

Da ima glasbenik Jan Plestenjak v Strunjaju čudovito hišo, ste najbrž že slišali. Kupil jo je pred več kot dvajsetimi leti in kot pravi, je bila to najpametnejša naložba v njegovem življenju.

Jan Plestenjak si je dom pred več kot dvema desetletjema ustvaril v Strunjanu, kjer se počuti res doma. »Lokacija je atraktivna,  a kljub temu dovolj odmaknjena in skrita, da ne privablja radovednežev. Okolico obdajajo drevesa, ki na nekaterih delih   zastirajo razgled, a jih ne nameravam posekati. Kmalu zatem, ko sem se preselil v to hišo, so začeli prihajati ljudje, ki so se  zanimali za nakup, in med njimi je bil nekdo, ki je ponujal res vrtoglavo vsoto. A me kljub temu ni premamil. Cene nepremičnin   na Obali so se v zadnjih letih močno povzpele, tako da zdaj v Strunjanu hiše z nekaj zemlje ni več mogoče kupiti pod milijon evrov.  Prepričan sem, da mene milijoni ne bodo premamili,« je za revijo Lady razkril Jan.

Foto: Instagram