Tjaša iz Kmetije živela v nasilju

Tjaša Vrečič je razkrila, zakaj se boji teme in pijancev. Za njeno močno in na videz brezčutno osebnostjo se skriva žalostna preteklost, ki jo je kot majhno punčko zelo zaznamovala.

Tjaša Vrečič je skupaj s sestro in mamo skoraj od začetka osnovnošolskih dni živela z očimom, ki pa je bil nasilne narave.  Pravzaprav njena zgodba ni povsem del preteklosti, saj družina še vedno živi skupaj. Se je pa stanje v družini tekom Tjašinega kasnejšega odraščanja umirilo. Kaj natanko se je dogajalo, je razkrila za portal njena.si.

»Težko govorim o tem, to so zasebne stvari, poleg tega to razgaljanje bolečine pred očmi javnosti nikomur ne prinaša nič dobrega. Naj povem le, da gre za maminega partnerja, ki ga je spoznala, ko sva bili s sestro še majhni, jaz sem takrat obiskovala 3. razred osnovne šole. V tem obdobju sta imela veliko nesoglasij, kar je zaznamovalo moje otroštvo, saj je bil do mame zelo nasilen. Ostali so grenki spomini in strah,« je Tjaša pojasnila ozadje izjav v šovu Kmetija in dodala, da sta kasneje mama in njen partner sicer rešila nesoglasja, a da sama občutka miru nikoli ni dobila nazaj, saj se strahu tudi leta kasneje ni znebila.

»Prepričana sem, da bi vse to vplivalo na vsakega človeka. Meni je na primer pustilo posledice, ki so v določenih situacijah dobre, včasih pa spet ne. Zaradi vsega, kar je bilo, sem postala zelo neomajna oseba, oblikovala sem močan karakter in odločnost. Ne pustim se provocirati, prav tako mi zelo težko kaj pride do živega. Tako da ja, preteklost me je oblikovala v močno žensko.« je dejala za omenjen portal Tjaša, ki se je zaradi razkritja pereče družinske tematike bala, kako bodo vse to sprejeli doma. A kot kaže ta korak ni bil napačen, saj jo je spodbudil, da se je prvič v življenju soočila z mamo in ji razgalila vse, kar ji je ležalo na srcu.

Foto: POP TV