Dovolj je 3 žličke, pa boste takoj izboljšali kri! Recept vas bo navdušil v hipu

To je zelo močan naravni pripravek, ki zelo hitro okrepi kri, izboljša hemoglobin, odpravi anemijo. S tem pa se izboljša tudi počutje in zdravje celega telesa.

Ta naravni pripravek vam lahko hitro okrepi kri in izboljša počutje. Priporočeno je, da se ga jemlje dvakrat letno, v jesenskem in spomladanskem času. V tem obdobju se boste z njim zaščitili pred gripo, prehladom in ostalimi boleznimi.

Za pripravo vitaminskega pripravka boste potrebovali 200 ml kvalitetnega medu, 200 gramov drobno sesekljanih orehov, 200 gramov kvalitetnih rozin ali fig, 200 ml soka surovega korenja in 200 ml soka surove rdeče pese, sok dveh limon.

Najprej zmešajte skupaj sok dveh limon, med. nato s pomočjo sokovnika izcedite sok korenju in rdeči pesi ter dodajte mešanici. Dodajte še orehe in rozine ali fige. Vse skupaj premešajte in nadevajte v večji stekleni kozarec. Tega hranite v hladilniku.

Jejte po eno žlico pripravka trikrat na dan pred obrokom. Že po nekaj dneh boste občutili, kako se vam vrača energija. Pojejte do konca in spet pripravite čez šest mesecev!

Foto: Shutterstock