Kdo je v resnici Alen iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo …

Potegoval se je za naklonjenost Metke Kranjc, nato pa se je poslovil kar sam. zakaj je to storil in kdo je?

V šovu Ljubezen po domače smo kratek čas gledali tudi lepega profesorja Alena Kermaca. K Metki je prišel kasneje, nato pa sprevidel, da med njima ni prave kemije in se tudi poslovil. Kar sam od sebe se je tako odločil.

Moram priznati, da sem bil vedno zelo zahteven, kar se tiče žensk, verjetno zato, ker sem tak tudi do samega sebe … Občutek opredelitve ‘sanjske ženske’ sem imel predvsem v mladosti, z leti in izkušnjami pa so se temelji tega modela zelo spremenili in postali zelo abstraktni. ,« je povedal za portal 24ur.com. Kot je med drugim povedal, ga mora ženska privlačiti fizično, biti mora sproščena, odprta in prepričana vase. Povedal je tudi, da je zelo instinktiven in da že takoj na začetku srečanja začuti, ali je ženska iskrena ali ne. Pravi tudi, da je še vedno samski, njegova pričakovanja do ženske, ki bi bila zanj sanjska, so kar visoka.

»Ampak verjamem, da bom prej ali slej spoznal osebo, s katero se bo celoten proces razvil do take mere, da bo želja ‘biti’ skupaj obojestranska,« je še povedal za omenjeni portal.

Foto: POP TV/VOYO