Razkrito, ali je letošnji šov Kmetija zadnji! Vas je to presenetilo?

Medijska hiša POP TV obvešča vse ljubitelje šova Kmetija. To so zapisali …

Čeprav je pred nami še nekaj delov najbolj priljubljenega dnevnega resničnostnega šova te jeseni Kmetije, pa že odpiramo prijave za novo sezono šova.

Veliki finale priljubljenega šova bo v ponedeljek, 20. decembra, ob 21. uri na POP TV, za tiste najbolj neučakane pa že dan prej na VOYO. Z današnjim dnem pa so odprte prijave za novo sezono.

Iščemo kandidate, ki si želijo pretrgati rutino in se preizkusiti v veliki kmečki avanturi. Tekmovalci so lahko vešči kmečkih opravil, zagnani delavci ali le dobri taktiki. Morda vam prav pridejo kuharske veščine ali le iznajdljivo tkanje prijateljskih vezi. Receptov za zmago na Kmetiji je veliko, a zagotovo je na koncu zmagovalec le tisti, ki ne pade v areni.

Nova sezona Kmetije nam bo zagotovo postregla z novimi tekmovalci, hkrati pa lahko že povemo, da bo nova tudi lokacija, a naj do prihoda novih oskrbovalcev kmetije ta ostane skrivnost.

Prijave so odprte na spletnem naslovu:https://www.24ur.com/tv-oddaje/prijavi-se/prijavi-se-v-resnicnostni-sov-kmetija.html

Foto: POP TV