Luka Basi povedal resnico – zato nikoli ni pokazal svoje družine

Priljubljeni pevec je sedaj povedal, zakaj nikoli ni govoril o svoji bodoči ženi in njunih dveh otrocih. Vas je to kaj presenetilo?

Luka Basi je pred dnevi izdal svojo novo pesem, z naslovom To je to. V video spotu pa je pokazal svojo družino ter tudi posnetke zaroke, kar pa je za njegove številne oboževalce veliko presenečenje. Luka namreč svoje družine nikoli ni izpostavljal, saj je svojo kariero gradil na uspešnicah in polnih prizoriščih.

Vsako leto se veselim 15. 12. in ta dan čakam bolj kot katerikoli praznik. Vsako leto z ekipo poskrbimo, da na ta dan izide nova pesem. Ko postane uspešnica, si rečemo: TO JE TO! Letos se je tudi meni zgodila velika prelomnica v življenju. “TO JE TO” sem si rekel in naredil pravo stvar. Čeprav svojo kariero gradim na glasbi in se izmikam poseganju v zasebnost svoje družine, partnerke, je zaroka in odločitev za veliki korak nekaj, kar sem združil tudi z glasbo in na glas delim z vsemi. Tu so v pesmi in videu – moja zgodba, moja sreča, moja ljubezen – Tai, Tia, Nastja, moja družina, ki je na vsakem koraku ob meni, in zaradi katerih je vsak uspeh toliko slajši, ker ga imam s kom deliti, ko pridem domov,” pa je povedal ob izidu nove pesmi, ki jo najdete spodaj.

Foto: Facebook