Kako preboleti razvezo z moškim? Ti nasveti vam bodo v veliko pomoč


Razhodi niso nikoli lahki, vendar lahko storite nekaj stvari, da bo ta proces manj boleč. V tem članku bomo podali tri nasvete, ki vam bodo pomagali ozdraveti in iti naprej po razhodu s fantom.

3 nasveti za zdravljenje po razhodu z moškim
Razhodi so lahko težki in nikoli ne obstaja “pravi” način, kako preboleti moškega. Toda s temi nasveti se boste lahko v kratkem času zacelili po razhodu.

  • Pogovorite se z ljudmi, ki vas bodo poslušali: morda se vam zdi, da je to zdaj najtežja stvar na svetu, vendar bo lažje, če se boste pogovorili o tem, kaj vas moti.
  • Bodite dobri do sebe: dobro jejte, skrbite za svoje telo in poiščite nekaj, kar vas osrečuje.
  • Ostanite potrpežljivi: po razhodu z nekom je potreben čas, da se pozdravite.

Kako preboleti moškega, s katerim ste hodili
Po mnenju psihologinje dr. Paule Hall bi se morali najprej opomniti, da je šlo pri tem razhodu bolj za to, da nekaj med vama ni delovalo, kot pa za to, kdo ste vi kot oseba. Pomembno je razumeti, da razmerje ni bilo “napačno” za nobenega od vaju. Poleg tega je lahko koristno predelati, kaj je šlo v razmerju narobe, tako da svoje misli in občutke zapišete na papir. Nazadnje, obstajajo nekatere aplikacije za zmenke, ki so namenjene posebej barvitim ženskam, ki iščejo ljubezen.

Poiščite si novega moškega
Ob naslednjem zlomljenem srcu se vam lahko zdi, da si je nemogoče opomoči. Morda vas bo mikalo, da bi ostali v postelji ali se manj družili, vendar morate nadaljevati. Srečanje z novim fantom je odlična stvar za vaše duševno zdravje in vas bo hitreje spravilo nazaj na noge. Morda ne bo popoln – to je v redu! Vsa razmerja imajo svoje vzpone in padce, vendar to še ne pomeni, da niso vredna tega. Če je vaš nekdanji fant edina ovira med vami in ponovnim iskanjem ljubezni, ga odstranite iz svojega življenja, da vas ne bo mogel več prizadeti.

Pravi prijatelji in kako jih najti
Najboljše pri prijateljih je, da jim lahko poveste karkoli in vas ne bodo obsojali. Zato poiščite svoje prijatelje in se jim odprite. Poslušali vas bodo, razumeli, kaj čutite, in vam pomagali, ko bo to potrebno. Vedno je lepo imeti nekoga, ki nas razume in ki mu lahko zaupamo, ko to najbolj potrebujemo.

Pogovor s prijateljicami pomaga.

Foto: Shutterstock