Tako močna je en strok česna na dan. Ta recept vas bo takoj navdušil

Kaj se zgodi, če vsak dan po takšnih navodilih uporabimo en strok česna? Preberite in se prepričajte sami. Navdušeni boste.

Česen je močan naravni antibiotik, vsebuje mnoge antioksidante, deluje proti bakterijam, zdravi številne bolezni, pomaga pri hitrejšemu okrevanju, okrepi celo telo. S to staro kitajsko metodo lahko za svoje zdravje naredite zelo veliko.

Kako uporabiti strok česna?

Popolnoma enostavna je, vsako jutro vzamete en strok česna, ga očistite in daste v usta. Valjate ga po ustih in vsrkavate njegov sok, približno tako kot ližete bonbon. Ta procedura naj traja pol ure nato pa strok česna izpljunete in to je vse. Potem dobro umijete zobe, če imate še vedno okus po česnu in če vas ta moti, se ga boste znebili tako, da boste zgrizli eno kavno zrno ali dobro prežvečili nekaj listkov peteršilja,” pravi ta stari in zelo močan nasvet.

Učinek je zares neverjeten, vsi zdravilni deli česna na tak način najhitreje preidejo v kri in čistijo krvne žile in limfni sistem. Poleg tega pa bo ta metoda poskrbela tudi, da boste očistili kri, uravnali apetit, očistili kožo, pozdravili pljuča, okrepili imunsko odpornost in zdravili ledvice ter jih krepili. Prav tako pa boste s tem pozdravili tudi kašelj, odpravili ledvične kamne.

Foto: Shutterstock