To je neverjetno! V 21. dneh do popolne postave – pojejte le 2 žlički na dan

O zelo močnem naravnem receptu se je razgovorila bralka, ki pravi, da ni mogla verjeti svojim očem, kako hitro ji je ta pomagal!

Naravni sirup, ki ga lahko hitro pripravite sami, je tako močan, da boste z njim v nekaj tednih okrepili svoje možgane, izboljšali spomin, sluh, okrepili in zdravili želodec, ter pripomogli, da se bodo odvečni kilogrami veliko hitreje topi, saj spodbuja metabolizem.

Recept

  • 130 gramov presne črne redkve
  • 3 limone
  • 3 žlice medu.

Naribajte olupljene redkve, dodajte sok limon in  med ter dobro vse skupaj premešajte. Hranite v steklenem kozarcu s pokrovčkom, pustite na hladnem 24 ur, nato jejte po eno žličko pripravka dvakrat na dan, pred zajtrkom in pred kosilom. Vztrajajte vsaj 21 dni.

Izkušnja uporabnice: »Po prvih nekaj dneh se ni nič spremenilo, v drugem tednu od jemanja pa so se začele dogajati velike spremembe. Uredila se je prebava, ni mi več zastajala voda v telesu, trebuh je bil vse bolj raven. Pripravek sem neprekinjeno jemala pet tednov, sedaj pa z njim vzdržujem vitko linijo. Jemljem ga dvakrat letno po tri tedne. Deluje!«

Foto: Shutterstock