Miša Molk spregovorila o grozljivi ugrabitvi in priznala, da se je že poslovila od življenja

Ko boste prebrali, kaj je doživela, boste popolnoma šokirani.

Televizijska voditeljica, legenda slovenske nacionalke, Miša Molk, je za revijo Onaplus spregovorila o ugrabitvi, ki jo je izkusila na lastni koži. Kot je povedala, se je to zgodilo v enem od ljubljanskih lokalov, nekdo je njej in njenemu prijatelju ponudil prevoz in sta sprejela. Peljali so se z rdečo katrco, ko je neznanec nenadoma pospešil, nato pa, sunkovito odprl vrata in njen prijatelj se je kotalil po cesti. Molkova je ostala sama z ugrabiteljem, ta jo je odvedel do svojega stanovanja.

»Vlekel me je po temnem hodniku, dokler se nisem znašla v majhni sobi sama z njim. Nekaj ur sem preživljala grozo, se v mislih že poslovila od življenja. Suval me je, vlekel za lase, vpil name. Morala sem odgovarjati na bizarna vprašanja, ob katerih mi je vsakič znova zagrozil, da mi bo, če mu ne odgovorim, ugasnil cigareto na telesu.

Nenehno jo je približeval moji koži in mi jo držal čisto blizu, da sem čutila vročino njenega ognja. Ko sem bila že povsem obupana, sem v nekem trenutku zaprosila, ali lahko grem na stranišče. Začuda mi je verjel in rekel, naj grem, če že moram, da je stranišče na drugi strani hodnika,” je povedala za omenjeno revijo in dodala še, da se ji je uspelo rešiti, znašla se je v stanovanju nekega moškega, kjer je počakala jutro.

Ko se je naredil dan, mojega ugrabitelja ni bilo več nikjer. Šla sem domov. Še vedno ne vem, kako mu je bilo ime, niti ga nisem nikoli več srečala,” je še pojasnila.

Foto: Facebook