Citypark podarja e-vinjeto, trgovine pa vas pričakujejo z visokimi popusti

Še nimate e-vinjete? Bi jo radi prejeli popolnoma brezplačno? Največje slovensko nakupovalno središče Citypark vam to omogoča. Še danes in jutri, 15. januarja, poteka njihova nagradna igra. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete njihov Facebook profil @citypark.si in se potegujete za nagrado.

Cityparkove trgovine v tem času obiskovalce razveseljujejo z visokimi zimskimi znižanji. Prodajalne imajo tudi do 70-odstotni popust na obutev, tekstil, modne dodatke in druge stvari. Pričakuje vas kar 120 trgovin in gostinskih lokalov. Izbira je zares raznovrstna, pestra in raznolika.

Nakupovanje je popolnoma varno, saj v središču skrbijo za nadpovprečne higienske in varnostne standarde. Med drugim so prejeli tudi certifikat za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Obiskovalcem omogočajo tudi brezplačno testiranje in cepljenje proti koronavirusu. Testiranje se izvaja od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, cepljenje pa v petek med 16. in 19. uro in v soboto med 9. in 13. uro.

Brezplačna objava

Foto: Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji (foto Robert Krumpak)