WYB_7375.nef

V soboto vas čaka filmska poslastica: Kam si izginila, Bernadette?

Komična drama Kam si izginila, Bernadette? (Where’d You Go, Bernadette?), prihaja na Planet TV. Nagrajeni režiser Richard Linklater jo je posnel po knjigi Marie Sample, ki je kar eno leto vztrajala na vrhu lestvice uspešnic New York Timesa, prevedena pa je bila tudi v slovenščino. V glavni vlogi te navdihujoče komedije o materi, ki po letih žrtvovanja za družino spet odkrije svojo ustvarjalno plat, nastopa dvakratna dobitnica oskarja Cate Blanchett, odlični igralci pa zasedajo tudi stranske vloge: Billy Crudup, Kristen Wiig, Judy Greer, Laurence Fishburne in drugi.

Film pripoveduje o Bernadette Fox, ki z bistro najstniško hčerko Bee in možem Elgiejem, uspešnim Microsoftovim inovatorjem, živi v čudoviti razpadajoči hiši v Seattlu. A Bernadette ni le ljubeča mati in žena, nekoč je bila namreč ena najslavnejših arhitektk na losangeleški sceni. Bernadette pa na lepem brez sledu izgine in takrat mora njena hči na potovanje do konca sveta, da bi jo našla.

Cate Blanchett si je z odlično predstavo v filmu Kam si izginila, Bernadette? znova prislužila nominacijo za zlati globus. Navdihujoča komična drama bo na Planetu v soboto ob 19.45.

Foto. Planet TV