Tu je festival šolskih torb

Vstop v šolo ali prehod iz enega v drugi razred otrokom predstavlja stres. Starši lahko svojemu otroku dajo priložnost za lažji prehod v novo izkušnjo s predčasno pripravo na novo šolsko leto. Za lažje prve šolske dni je dobro, da šolske potrebščine kupujejo sistematično. Tako obstaja večja verjetnost, da bo otrok ostal miren in mu bo starš vlil zaupanje, da ga čaka nekaj prijetnega.

Če ste eni izmed tistih staršev, ki poskrbi za potrebščine še pred novim šolskim letom, vas ta mesec v prodajalnah Office&More preseneča festival šolskih torb, ko se izložbe polnijo s pobarvankami le-teh. »Vsakemu malčku, ki nam prinese pobarvanko šolskega nahrbtnika in jo nalepi na tablo, podarimo sladko presenečenje in odličen popust na vso ponudbo Jolly in UHU Slovenija. Vsake pobarvanke smo izjemno veseli, še bolj pa obiska vaših šolarjev,« je izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav.

V sklopu te akcije poteka tudi aktivnost Jolly Z barvicami do nasmeha, kjer ob nakupu Jolly barvic en set podelijo v dobrodelni namen Zvezi prijateljev in mladine Slovenije. Zanje v tem mesecu zbirajo tudi šolske potrebščine, ki jim jih bodo prihodnji mesec predali v njihove roke, da bodo lahko z njimi polnili šolske torbe. V papirnicah Office&More so se sicer že intenzivno začeli pripravljati na novo šolsko leto. »Največja spletna trgovina za šolo go2school.com bo letos omogočila težko pričakovano novost. Možno bo naročiti vse stvari za točno določeno šolo in razred otroka le z nekaj kliki,« je še poudarila Tina Naraglav.