Kaj se zgodi, če liste višnje potopite v pivo? Preverite

Zares dober razlog, da potopite liste višnje v vroče pivo!

Višnje spadajo med zelo zdravo sadje, ta recept pa je odličen za zdravje srca, ožilja, zdravi impotenco, bolezni ledvic, odpravi kronični kašelj in še in še!

Višnje so bogate z vitamini, folno kislino, minerali, zato jih uživajte redno. Delujejo blagodejno na celo telo, vsebujejo močne antioksidante, ki celo upočasnjujejo proces staranja.

Iz pecljev in listov višenj lahko pripravite zelo zdravilen napitek, ki vam bo pomagal pri odpravljanju peska iz ledvic, z njim lahko odpravite tudi celulit, shujšate, zdravite mehur in ledvice, krepite srce, pozdravite kašelj, odpravite impotenco. Ta odličen napitek pa je zelo zdravilen tudi za kožo, priporočajo ga po operacijah, saj okrepi telo, zmanjšuje možnost vnetij, ščiti živčni sistem, deluje preventivno proti raku debelega črevesja, pomaga odpraviti nespečnost in zdravi negativne učinke menopavze.

V lonec dajte eno žlico posušenih listov višnje in eno žlico posušenih cvetov šentjanževke. Prelijte s tremi kozarci vročega piva. Nato postavite lonec na štedilnik in segrejte do vrenja, nato pa na zmerni temperaturi kuhajte še dobre pol ure. Ko se ohladi, napitek precedite in shranite v steklenici. Pijte po dve žlički tega napitka trikrat dnevno po obroku. Zadnji naj bo pred spanjem. Zdravljenje traja mesec do dva.

Foto: pexels.com