Odprtje prvega pravega ROCK bara pri nas

Več kot le pivo, burger in rock and roll

Z nedavnim uradnim odprtjem prvega pravega rock bara pri nas je z GIG-om v prestolnico prišel pristni duh rokenrola. Sočni burgerji in slastne ameriške palačinke so zagotovile ponovni obisk gostov.

Novi pivo in burger bar GIG, ki se nahaja v Supernovi Rudnik, le korak stran od kinodvoran Cineplexx, je postal nepogrešljivo mesto tako za obiskovalce nakupovalnega centra kot za vse tiste, ki si ob ritmih rock glasbe radi privoščijo jedi, ob katerih se cedijo sline.

Foto: GIG

Gostje lahko uživajo v sveži, visokokakovostni hrani iz barskega menija, posebej ustvarjenega za oboževalce sočnih burgerjev s hrustljavimi prilogami in ameriških palačink. Njihov gurmanski burger iz 100-odstotne slovenske govedine s posebej pripravljeno hišno omako Hendrix je a must pri prvem obisku GIGa. A po besedah solastnika obrata Jake Peterca sta med najbolj prodajanimi burgerja Jagger in Mercury. Vsi njihovi burgerji nosijo ime po najbolj priljubljenih rock zvezdnikih, kjer je med drugimi na meniju tudi veganski Lennon. 

Foto: GIG

Rockerji so od nekdaj sloveli kot ljudje z velikim srcem in nič drugače ni v GIGu. Gostinski obrat odseva pristno dušo rokenrola, ki ga tako zaradi navdušenja nad menijem kot posebnega rockovskega interierja, predvsem na razvajanju brbončic po obisku kinodvoran, rade obiskujejo tudi družine.

GIG svojim gostom obljublja številna presenečenja, vključno z nastopi v živo in prireditvami na njihovi prostorni terasi Supernove Rudnik.

Foto: GIG