PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION

Vrača se Avatar

Z oskarjem® nagrajena epska pustolovščina Jamesa Camerona – Avatar, iz leta 2009, najuspešnješi film vseh časov, se v kinematografe kot uvertura nadaljevanju Avatar: Pot vode, vrača 22. septembra v osupljivem visoko dinamičnem razponu 4K, ekskluzivno v najnovejšem 3D formatu. Predstavljamo novi napovednik in plakat v počastitev te težko pričakovane ponovne izdaje.


 V filmu Avatar, ki ga je napisal in režiral dobitnik oskarja® James Cameron, igrajo Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez in Sigourney Weaver. Film sta producirala James Cameron in Jon Landau. Nominiran je bil za devet oskarjev®, vključno z nominacijo za najboljši film in najboljšo režijo, osvojil pa je tri oskarje® – za najboljšo fotografijo, produkcijsko zasnovo in vizualne učinke.

Ponovno predvajanjo AVATARJA, iz leta 2009, si boste lahko ogledali v kinih po Sloveniji, od 22. septembra dalje. Dostopen bo le dva tedna, ekskluzivno samo v najnovejšem 3D formatu. Distributer filma je Blitz film & video distribution.