Prvo napredno parkirišče v Ljubljani

Upravljanje parkiranja še nikdar ni bilo bolj enostavno, kot je s funkcijo digitalne storitve za upravljanje parkiranja skupine EasyPark.

EasyPark poleg osnovnih funkcij mobilne storitve kot so plačevanje in podaljševanje parkirnine ter upravljanje polnjenja električnih avtomobilov v tujini izvaja še druge storitve, ki naj bi po besedah direktorja EasyPark Slovenija Uroša Makliča k nam prišle v prihodnosti. Med bolj zanimivo šteje funkcija Find&Park, kjer si voznik vnaprej preko aplikacije poišče in rezervira parkirno mesto, nato ga to pričaka do prihoda.

Foto: EasyPark

CameraPark v Sloveniji priljubljen že dlje časa 

Pri EasyParkovem CameraParku gre za digitalni sistem, ki sam zazna prihod in odhod vozila na parkirno mesto in nato tudi sam izvede plačilo. Pri tem najbolj enostavnem in hitrem plačilu parkirnine ni treba uporabiti ne aplikacije ne parkirnih listkov, temveč gre za tehnologijo samodejne prepoznave registrske oznake vozila.

Tako najbolj enostavno kot najhitrejše upravljanje parkiranja je v Ljubljani mogoče preizkusiti na parkirišču Ekonomske fakultete.

»Gre za prvo takšno instalacijo v Sloveniji«

Podjetje Elbi na slovenskem trgu zastopa Scheidt & Bachmann (S&B), ki že desetletja velja za inovatorja na področju rešitev za parkiranje in promet ter je z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi inovacijami zagotovilo za najsodobnejše rešitve na področju parkiranja. Skupaj z EasyPark Slovenija,  Ekonomsko fakulteto in podjetjem Evopark, ki skrbi za integracijo med sistemoma EasyPark in S&B, so zagotovili nov sodoben prostor za parkiranje vozil, ki je s svojo tako zunanjo urejenostjo kot enostavnostjo upravljanja storitev zgled vsem parkiriščem v bližini.

Foto: EasyPark