Spodbudne besede navdihujočih oseb ob skodelici kave

Barcaffè tokrat premika s portreti ob kavi: navdihujoče osebe, ki te bodo spodbudile k prvim korakom

V duhu kampanje Premakni se na Barcaffè že dolgo ozaveščajo o pomembnosti prvih korakov in vztrajnem doseganju ciljev. Tokrat s priznanim slovenskim fotografom pričenjajo projekt Portret ob kavi, kjer želijo z zgledi inspirativnih intervjuvancev doseči premik v miselnosti vseh, ki s prvimi koraki oklevajo.

Modrec je nekoč rekel, da je življenje kot vožnja s kolesom – da bi obdržali ravnotežje, se je treba premikati. A pogosto je najtežje narediti prve korake. Tega se dobro zavedajo tudi pri znamki Barcaffè, zato so se povezali s priznanim slovenskim fotografom Primožem Lukežičem in pričeli s projektom Portret ob kavi. Primož pravi, da s svojimi fotografskimi modeli najprej spije skodelico kave. A portret ob kavi je dobil nov pomen, saj bo Lukežič v sodelovanju z Barcaffè pred fotografiranjem posnel tudi video intervjuje, kjer bodo inspirativni posamezniki ob skodelici kave delili svojo zgodbo. Odkrito bodo spregovorili o svoji poti, ovirah, ki so in jih še zmeraj premagujejo pa tudi o tem, kako pomembno je verjeti vase – saj veste, če verjamemo, da zmoremo, smo že na pol poti.

Foto: Barcaffe_Portret ob kavi

»Prvi koraki so ključni za vsak podvig.«

Na Barcaffè si želijo, da bi izbrani intervjuvanci pozitivno vplivali na vse, ki si bodo intervjuje ogledali, da bi dobili dodaten ali pa povsem nov zagon, da bi pričeli ali pa nadaljevali slediti svojim strastem in ciljem, saj pravijo, da so »prvi koraki ključni za vsak podvig«.

»Ti uspešni posamezniki dajejo zgled vsem nam in želimo si, da bi se ljudje počutili izpopolnjene, kar pa sledenjem svojim ciljem tako majhnim kot velikim prinaša,« dodajajo na Barcaffè.
Vas zanima, kdo so ti viri navdiha? Pripravite skodelico kave in sledite spletni strani Barcaffè, saj so že objavili prvi intervju. Tokrat jo boste popili v družbi Primoža Lukežiča in Jorga Zupana. Zagotavljamo veliko zagona!

Foto: Barcaffe_Portret ob kavi