Napetost povišana za dva promila – Hostarji zavzemajo kina širom Slovenije!

KOMEDIJA PR’HOSTAR 2‰

Po prvem dražilniku, ki je vzbudil apetit, se gorenjski gaunarji vračajo s svežim napovednikom in napovedjo osmih predpremiernih projekcij za težko pričakovano nadaljevanje domače komedije. Slednje se bodo odvile v kinematografih CineplexxMariboxKino Bežigrad in Mestni kino Domžale, oboževalci pa bodo po vstopnice zanje lahko šibali že ta petek, 30. septembra. PR’HOSTAR 2‰ sicer na redni spored prihaja 27. oktobra, ko bodo Hostarji zavzeli kina širom Slovenije. Sodeč po odzivih na t. i. »prkolo« oziroma napovednik je občinstvo že »ugvantano« za novo porcijo avtohtone izkušnje med neotesanimi domorodci.

Povezava do napovednika: PR’HOSTAR 2‰Povezava do fotografij: FOTO

PREDPREMIERNE PROJEKCIJE:

  • 17. oktober ob 20.00 – Cineplexx Kranj 
  • 18. oktober ob 20.00 – Kino Bežigrad
  • 19. oktober ob 20.00 – Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • 20. oktober ob 20.00 – Cineplexx Celje 
  • 21. oktober ob 20.00 – Maribox
  • 24. oktober ob 20.00 – Cineplexx Koper
  • 25. oktober ob 20.00 – Cineplexx Novo mesto
  • 26. oktober ob 20.00 – Mestni kino Domžale

O ZGODBI PR’HOSTAR 2‰:

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr’Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je alpski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

Odgovor bomo v naših kinematografih izvedeli 27. OKTOBRA.

O FILMU PR’HOSTAR:

»Sam še dons pa do smrti grem na šiht, pol sm pa frej.« – Jerč, PR’HOSTAR

Naj spomnimo, domači mojstri satire so po uspešni spletni seriji Pr’Hostar, ki še vedno velja za pravi slovenski YouTube fenomen, leta 2016 strumno zavzeli tudi veliko platno. V svojem prvem celovečernem filmu so predstavili neizprosno hudomušen boj malega človeka proti pogoltni oblasti, začinjen z izvirnimi prigodami in zabavnimi liki. 

Zgodba malih ljudi velikih src, umeščena na idilično gorenjsko podeželje, je v hipu osvojila gledalce in postala neslutena uspešnica. Domača senzacija je namreč na svoji poti do prvega mesta najbolj gledanih celovečercev samostojne Slovenije podrla vrsto rekordov, prejela tri zlate role in štiri velike zlate role ter prevzela pozornost vsem takratnim spektaklom tujih filmskih studiev. 

Po nekajletnem premoru so ustvarjalci sklenili, da občinstvu ponudijo novo dozo filmske zabave, v katerem bo stopnja smeha povišana še za vsaj dva promila. Pod scenarij se tudi tokrat podpisujeta Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin, režisersko taktirko pa je ponovno prevzel Luka Marčetić. Kar se igralske zasedbe tiče, nas poleg druženja s priljubljenimi liki iz prvega dela čaka tudi nekaj presenečenj in posebnih gostov.

Foto: Predpremiere