Na poligonu sta se pomerila Jure Košir in Igor Mikič

Najtežja športna preizkušnja na televiziji Exatlon Slovenija se bliža koncu, pred nami je že finalni teden! Med modrimi so se v zadnji teden uvrstili Karolina Siročič, Laura Rozman, Neža Simčič, Luka Burja in Tadej Ambrožič, med rdečimi pa Lina Majcen, Klara Japelj, Teo Čeh, Tim Nuč in Marko Špiler. Že nocoj se bodo tekmovalci in tekmovalke pomerili za enotne drese, ki jih bodo prejeli le štirje fantje in štiri punce, dva pa se bosta morala od tekmovanja za 50 tisoč evrov posloviti.

Še pred finalnim tednom pa sta za enega od vrhuncev Exatlona poskrbela tudi voditelj Jure Košir in terenski poročevalec Igor Mikič, ki sta pogumno sprejela izziv in se pomerila na poligonu. Čeprav je nosilec olimpijske medalje iz Lillehammerja pred odhodom v Dominikansko republiko zatrjeval, da se na poligonu ne bo preizkusil, se je vendarle zgodil dolgo pričakovani dvoboj z Mišico, ki ima na poligonih Exatlona sicer obilo izkušenj, saj se je v prvi sezoni poslovil tik pred finalnim tednom.

Na poligonu sta bila oba zelo hitra, a na koncu odločilo metanje. “Se vidi, da sem s to roko že veliko premetal,” se je pošalil Igor, medtem ko je Jure dejal, da se “pri njemu vidi, da je od najboljših dni minilo že kar nekaj časa.” “Povem vam, da ta zadeva ni lahka. Če gledate doma … tudi meni se je zdelo lažje,” je priznal Jure, ki je moral športno priznati poraz in dejal, da ima zdaj še večje spoštovanje do fantov in deklet.

Foto: planet-tv

Foto: planet-tv