Nepozabno nakupovanje na črni petek v ALEJI

Doživite nepozabno nakupovanje za vso družino v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA, saj se bo ta petek, 25. novembra, odvijal črni petek oz. Black Friday. V več kot 80 trgovinah in lokalih lahko izkoristite visoke popuste, tudi do 50 % in druge posebne ugodnosti ter zakorakate v uradni začetek božične nakupovalne sezone.

Pred božično-novoletnimi prazniki so v ALEJI poskrbeli tudi za čarobno praznično vzdušje, ki bo potekalo pod sloganom Lej, čudeži res obstajajo. Občudujete lahko eno najbolj očarljivih okrasitev z bogato notranjo in zunanjo dekoracijo z več kot 300.000 prazničnimi lučkami. Otvorili bodo tudi praznični božično-novoletni sejem, kjer boste lahko na stojnicah in v trgovinah s praznično ponudbo kupili številna darila in dobrote. V tem in prihodnjem mesecu pa so za obiskovalce pripravili številne zanimive dogodke in aktivnosti, med katerimi bo še posebej pravljičen obisk Miklavža in Božička. Mogoče bosta prav vam izpolnila željo in boste spoznali, da se čudeži čisto zares dogajajo.

Kmalu vas bodo v ALEJI pričakali tudi s pravljično okrašenim drsališčem, ki je veliko kar 1000 min ima 140 metrov dolge ledene steze, ki se vijejo izven večnamenskega igrišča. S svojo družino in prijatelji boste lahko ustvarili prav posebno praznično vzdušje, lepe trenutke in nepozabne spomine. Drsanje si boste lahko ob sobotah popestrili v zabavnih ritmih disko hitov za najmlajše in malo starejše ljubitelje drsanja in plesa.

Foto: Robert Krumpak

Če še nimate ideje za darilo za vaše najbližje, je prava izbira darilni bon Desetak. Z njim lahko nakupujete v vseh petih slovenskih SES-ovih nakupovalnih središčih. Unovčite ga lahko v več kot 450 trgovinah in lokalih po vsej Sloveniji. Izbirate lahko med številnimi blagovnimi znamkami in z njim nakupujete od oblačil, športne obutve, modnih dodatkov do očal in tehničnih izdelkov. Desetak je primeren tako za mlade kot tudi mlade po srcu, zajame res vse starostne skupine in je popolno darilo za vsako priložnost. Desetake lahko preprosto naročite kar preko spleta ali pa jih kupite na info točki v središču.

Foto: Aleja