Nepozabno Elanovo smučanje v Söldnu

Elan s 77-letno tradicijo tokrat vabi vse na nepozabno brezplačno smučanje v avstrijski Sölden. Kaj morate storiti? Poiščite svoj najljubši smučarski spomin in ga delite med prijatelje ter se s tem uvrstite za žrebanje, kjer lahko prejmete tri brezplačne nočitve v hotelu s štirimi zvezdicami, vstopnico za spa, 3-dnevno smučarsko vozovnico in 3-dnevno uporabo najboljših smuči Elan.

Ste si vedno želeli smučanja v objemu Alp, kjer so neskončne bele proge brez meja? Elan je sinonim za dobre čase in najboljše se imamo vedno v družbi prijateljev in družine v naročju gora. Svojim sledilcem na Instagramu zato dajejo priložnost, da osvojijo nepozabno smučarsko doživetje v Söldnu v Avstriji.

Vse, kar morate storiti je, da sledite profilu @elanskis na Instagramu in na svojem javno dostopnem Instagram profilu objavite svoj najljubši smučarski spomin iz prejšnje zime (fotografija, carousel ali reel), označite @elanskis in dodate ključnike #ElanSkis #AlwaysGoodTimesMemories. Nagradna igra velja vse do srede, 14. decembra. Pogoji nagradne igre so dostopni tukaj

Nagradni igri se lahko pridružite tukaj. Z malo sreče boste prejeli 3 x nočitev in polpenzion v hotelu Liebe Sonne s 4 zvezdicami, brezplačno uporabo prostora za sproščanje in bazen, 3-dnevno smučarsko vozovnico in 3-dnevno uporabo najnovejših smuči Elan. Nagrada velja za 2 osebi.

O Elanu

Elan je dolgoletni proizvajalec smuči iz slovenskih Alp s skoraj 80. leti izkušenj v oblikovanju in izdelavi najboljših smuči na svetu za prijatelje in družine, ki uživajo v smučanju in si želijo zabave in dobrih časov v gorah. Nagrade na testih in priznanja za oblikovanje leto za letom pričajo, da inovativni produkti odražajo tradicijo blagovne znamke in zavezo ne le izdelovanju smuči, ampak izdelovanju boljših smuči, ki smučarjem prinašajo nepozabne trenutke v gorah. Za več informacij obiščite https://www.elanskis.com.

Foto: elan