Matere so ene najpomembnejših oseb v naših življenjih. Sanjski moški Blaž Kričej Režek je že raziskoval, katero darilo bi bilo najbolj primerno za njegovo mamo Barbaro. V prihajajočih praznikih bi jo rad razveselil in se hkrati zahvalil za vso njeno podporo, ki mu jo daje skozi vse leto. Zanjo je izbral uro, zase pa zapestnico znamke Paul Hewitt v prodajalni Sten Time v ALEJI. »Všeč mi je bilo, ker sem imel vse na enem mestu in sem lahko izbiral med širokim naborom svetovno priznanih blagovnih znamk ur in nakita. Želel sem si najti prav posebno darilo za mamo. Priznam, da sem ob tem našel še podobno zapestnico, ki sem jo v rjavi barvi nosil med snemanjem oddaje,« je dejal Sanjski moški. Med nakupovanjem je presenetil tudi svoje sledilce na TikToku. Odgovarjal je na njihova vprašanja in jim podaril tudi popust za nakup.

Sanjski moški Blaž

Blaža je pospremil tudi njegov prijatelj Dominik Zajc, ki je kupoval darilo za dekle. Slednji je izbral uro iste blagovne znamke kot Blaž in srebrno zapestnico blagovne znamke Sif Jakobs iz Danske. Všeč mu je bilo, da imajo veliko izbiro nakita in ročnih ur nižjih ter višjih cenovnih razredov. Presenečen je bil tudi nad široko izbiro produktov v različnih barvah, modelih in oblikah. »Vesela sem, da ste se odločila izbrati novoletno darilo ravno pri nas. Pri Blažu se je videlo, da je izredno navezan na morje, saj je izbiral med morskimi motivi zapestnic in obeskov,« je dejala vodja blagovne znamke pri podjetju Sten Time Maja Kožuh.

Sanjski moški Blaž in njegov prijatelj Dominik.

Sten Time je sicer na slovenskem trgu prisoten že 31 let in je edini zastopnik tudi za ure Seiko. So precizni strokovnjaki na svojem področju, saj so njihovi zaposleni svoje življenje posvetili uram. Imajo več kot 30 vrst priznanih svetovnih blagovnih znamk ročnih ur in nakita. Njihova zgodba temelji na predanosti in emocijah, ki se razvijajo še danes, delovanje pa že od samega začetka usmerja želja po soustvarjanju nepozabnih trenutkov. »Naj bo to pozornost za vaše najdražje, morda počastitev pomembnega dogodka, rojstnodnevno darilo ali pa preprosto nekaj lepega za vas same. Soustvarjanje takih trenutkov si štejemo v veliko čast in privilegij, kar nam daje navdih za prihodnost,« je sklenila Maja Kožuh.

Foto: Instagram/rezekblaz