Brezplačno in nepozabno ustvarjanje spominkov v Centru Vič


V Centru Vič so pripravili pestro dogajanje za otroke v času zimskih počitnic. Vabijo vas na zabavne in ustvarjalne delavnice, ki bodo potekale pod budnim očesom animatork. Delavnice bodo na sporedu od ponedeljka6. februarja, do petka, 10. februarja, med 15. in 18. uro (razen srede). Tematike za ustvarjanje kreativnosti bosta bela zima, nato pa Valentinovo in ljubezen. Delavnice so za vse udeležence brezplačne. Prav tako se lahko vaši malčki igrajo na njihovem pokritem igrišču Mini Lollipop, kjer lahko svoji energiji in domišljiji pustijo prosto pot.

Nakupovalno središče Center Vič upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Center Vič, ki letos beleži 26. let delovanja, je z več kot 30 trgovinami, sodobno nakupovalno središče, v katerem vsak dan znova iščejo načine, kako nakupovalno izkušnjo narediti še prijetnejšo in kakovostnejšo. V povprečju jih na leto obišče 2,3 milijona obiskovalcev, ki jim omogočijo praktično in enostavno nakupovanje tudi takrat, ko si zaželijo hitrih nakupov. Center Vič je eno od petih nakupovalnih središč, ki je v Sloveniji pod okriljem družbe SES Center Management. Več informacij na www.center-vic.si/center-vic.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Foto: Matic Kremžar