Zobozdravstvo

Zobozdravnik ne zdravi le zob, temveč tudi dlesni, kosti in ustno sluznico ter poskrbi za zdrav in lep nasmeh. Zobozdravnik ima nalogo pacienta naučiti, kako naj sam skrbi za zdravje zob, obzobnih tkiv in celotne ustne votline.

zobozdravnik
zobozdravnik

Do našega poklica je krivično, če rečemo, da ‘’samo’’ zdravimo. Zobozdravnik mora delovati preventivno, biti mora dober poslušalec in psiholog, znati mora pomiriti pacienta, mu pomagati pregnati strahove in ga poučiti o ustnem zdravju.

Naši zobozdravniki so prijazni, predani, pozorni in razumevajoči strokovnjaki, ki vas poslušajo in z Vami pripravijo natančen načrt zdravljenja. S pomočjo rednih zobozdravstvenih pregledov lahko težave odkrijemo in odpravimo takoj, ko se pojavijo ter vas tako obvarujemo pred neprijetnimi in dragimi posegi.

Stomatologija ali dentalna medicina je veja medicine, ki se ukvarja s pojavi in boleznimi v ustni votlin. Ustna votlina je del celotnega organizma, zato so bolezni, ki se pojavljajo na tem področju povezane z zdravjem celotnega telesa in dobrim počutjem.

Zobozdravnik je Vaš partner pri ohranjanju splošnega zdravja.

Zobozdravniki v Zobozdravstvenem centru Babit – Ljubljana pacientom nudimo najustreznejšo in najboljšo zobozdravstveno oskrbo. Vsak pacient ima osebnega splošnega zobozdravnika, ki z rednimi kontrolami skrbi za njegovo ustno zdravje. Redni obiski pri zobozdravniku so rutinski, nanje pa Vas prijazno opomnimo vsakih 6 mesecev.

Zdrav nasmeh odseva urejeno osebnost in splošno zdravje.

Zobozdravnik rešuje vse zobozdravstvene težave. Odstrani karies, naredi plombo, zdravi zobne korenine, naredi keramično zobno krono, napoti k ustreznemu zobozdravniku specialistu in nadzoruje celoten potek zdravljenja.

V našem centru opravljamo delo z vso strokovnostjo in temeljimo na medsebojnem zaupanju.

Spoznajte naše zobozdravnike, zobozdravnike specialiste in sodelavce!

(Foto: pexels.com)