Največje nakupovalno središče Citypark je danes bogatejše za novo blagovno znamko Perfecta Dreams

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje Perfecta Dreams je danes v prvem nadstropju Cityparka slavnostno odprla svoj prvi salon. Na dolgo pričakovanem dogodku je pomen blagovne znamke Perfecta Dreams s 30-letno tradicijo in visoko kakovostjo, inovacijo in privlačnostjo poudaril generalni direktor Hrvaške, Jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević: »Perfecta, do pred kratkim prisotna na Hrvaškem s 25 trgovinami in dvema blagovnima znamkama Hespo in Perfecta Dreams, ter v Srbiji s 3 saloni, je uspela ostati mlada privlačna dama, ki bo vedno imela svoje oboževalce v ponudbi postelj, vzmetnic in dodatkov. Zdaj, ko je schengenska meja odprta, se je Perfecta odločila pokazati tudi v Sloveniji, na kar smo zelo ponosni.«

V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak je izpostavila prednosti njihovih vzmetnic, s katerimi se ponašajo: »Blagovna znamka Perfecta Dreams je sodobna in narejena za uspešne ljudi, sledi trendom in novostim. Vsi se zavedamo, kako pomembno je spanje. Sploh Slovenci to še zelo dobro cenijo,« in dodala, da imajo v načrtu do konca leta odpreti še vsaj en salon v Ljubljani in enega v Mariboru.

Blagovna znamka Perfecta Dreams poleg kakovostnih vzmetnic, izdelanih iz posebnih materialov in z veliko pozornostjo, v Medžimurju na Hrvaškem ponuja tudi t. i. posteljne sisteme, ki so edinstveni na trgu. »Posebni so zato, ker si lahko stranke sestavijo svojo popolno kombinacijo. Izbor si uredite glede na elemente postelje, vse to pa seveda v več sto barvah in kakovostnih materialih ter v želenih dimenzijah,« je še dodala Kristina Bošnjak.

Nova pridobitev bo obiskovalcem omogočila odkritje in doživetje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirali bodo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki. S tem bo zagotovljena prilagodljivost in možnost izbire glede na individualne potrebe posameznika, saj je vsaka vzmetnica iz linije Perfecta Dreams zasnovana, izdelana in preverjena s posebno pozornostjo.

 (Foto: Črt Piksi)